30 NİSAN’A KADAR DIŞARIDAN TARIM İŞÇİLERİ SÖĞÜT’E GETİRİLMEYECEK

Dünya'da hızla yayılıp Türkiye'ye de sıçrayan Covid-19 virüsü nedeniyle her geçen gün daha fazla önlem alınıyor, bu gidişle daha fazlası da alınacak gibi görünüyor.

Dünya’da hızla yayılıp Türkiye’ye de sıçrayan Covid-19 virüsü nedeniyle her geçen gün daha fazla önlem alınıyor, bu gidişle daha fazlası da alınacak gibi görünüyor.

Gölhisar İlçesi’nin Söğüt Beldesi’nde 31 Mart 2020 Salı günü koronavirüs salgını nedeniyle Belediye Başkanlığı, Koruma Başkanlığı ve Muhtarlarca yeni karar alındı. Yeni alınan karar gereği Söğüt Kasabası’na 31 Mart 2020 tarihinden itibaren, 30 Nisan 2020 tarihine kadar dışarıdan hiç bir şekilde Tarım işçisi getirilmeyecek, çalıştırılmayacak ve çalışmasına izin verilmeyeceğini belirten Başkan Yurdasiper, "Vatandaşlarımızdan da dışarıdan böyle bir talebi olan Tarım işçilerine 30 Nisan 2020 tarihine kadar Kasabamıza gelmemelerinin söylenmesi, yer gösterilmemesi, kiralık ev verilmemesi halkımız açısından Korona virüsünün atlatılmasının daha kolay olması için faydalı olacaktır" sözlerini kullandı.

Söğüt BelediyesiAyhan YurdasiperSöğütTürkiyeBurdurÇavdır

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.