4 gün önce kaybolan Alzheimer hastası kadın her yerde aranıyor

4 gün önce Afyon'da ortadan kaybolan Alzheimer hastası 76 yaşındaki kadın için ekipler seferber oldu. 110 kişilik ekip tarafından arama çalışmaları devam ediyor.

4 gün önce Afyon'da ortadan kaybolan Alzheimer hastası 76 yaşındaki kadın için ekipler seferber oldu. 110 kişilik ekip tarafından arama çalışmaları devam ediyor.

İHA'nın haberine göre, Afyon'a bağlı Gedikevi Köyünde yaşamakta olan Alzheimer hastası 76 yaşındaki Ayşe Çepel, 30 Eylül günü gece saatlerinde evinden ayrıldı. Akrabaları, bir anda ortadan kaybolan yaşlı kadından haber alamayınca, durumu jandarmaya bildirdi.

İhbar sonrası jandarma ile Afyonkarahisar Komando Bölüğü, Eskişehir Komando Bölüğü, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), AKUT, İHH ekipleri bölgeye intikal etti. Yaşlı kadının bulunması için oluşturulan 110 kişilik ekip ile birlikte iz takip köpeklerinin yardımıyla arama kurtarma çalışmaları sürüyor. 

Ayrıca arama çalışmalarında dron desteği de sağlanırken, bölgedeki 11 köy ve 21 kilometrelik alanın taranmasına rağmen herhangi bir ize rastlanmadığı öğrenildi.

Gedikevi Köyüarama kurtarmaafadakutihhTürkiyeAfyonkarahisar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.