5 yıldızlı otelin restoranında yangın, küle döndü

Turizm bölgesinde yer alan otelin restoranı çıkan yangın sonrasında küle dönerken, yaralanan olmadı.

Antalya’nın Serik ilçesi Belek turizm bölgesinde bir otelin restoranı, çıkan yangında küle döndü. Restoranın kapalı olması sebebiyle olayda yaralanan olmadı.
Yangın, Belek turizm bölgesinde bulunan 5 yıldızlı bir otelin restoran bölümünde sabah saatlerinde çıktı. Kapalı olan restorandan dumanların çıktığını gören otel görevlileri 112 Acil Çağrı Merkezini aradı. İhbarın ardından bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin kısa sürede müdahale ettiği yangın söndürüldü. Yangında restoran kullanılamaz hale gelirken olayda yaralanan olmadı.
Yapılan ilk incelemede yangının restoranın elektrik hattından çıktığı ihtimali üzerinde durulurken polis ve itfaiye ekiplerinin yangının çıkışına yönelik incelemesi devam ediyor.

 

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

otel restoranında yangınyangınTürkiyeAntalyaSerik

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.