563 Araç ve Sürücüsüne Ceza Kesildi!

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar neticesinde;Trafik yönünden sorgusu yapılan 2.302 araçtan kusuru bulunan, 563 araç ve sürücüsüne işlem yapılmış ve trafik idari para cezası uygulanmıştır. Ayrıca okul çevrelerinde alınan önlemler kapsamında öğrencilere sigara satışının önlenmesine …

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar neticesinde;Trafik yönünden sorgusu yapılan 2.302 araçtan kusuru bulunan, 563 araç ve sürücüsüne işlem yapılmış ve trafik idari para cezası uygulanmıştır.

Ayrıca okul çevrelerinde alınan önlemler kapsamında öğrencilere sigara satışının önlenmesine yönelik, öğrencilere sigara satışı yaptığı tespit edilen iş yerlerine Sağlık İçin Tehlikeli Madde Temini suçundan adli işlem yapılmıştır.

Okul önleri ve yakın çevresinde öğrencilerin kötü alışkanlıklar edinmesi ve suça sürüklenmesini önlemek, ruhsal ve bedensel gelişimlerini olumsuz yönde etkileyebilecek tüm unsurlardan korumak, çocukların girmesinin yasak olduğu bar, kahvehane vb. yerlere alınmaması, internet ve oyun salonlarında, zararlı etkilerden korunması ve çocukların madde bağımlılığını önlemek amacıyla kolluk görevlilerince okul çevrelerinde bulunan işyerleri, umuma açık yerler ve şüpheli şahıslar üzerinde kontrol ve denetimlere titizlikle devam edilmektedir.

trafik cezasıTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.