8 Yaşındaki Şengül Nisa, İncirhan Uçurtma Şenliği’nin en küçük esnafı oldu

Bucak’ta düzenlenen İncirhan Uçurtma Şenliği’nde 8 yaşındaki Şengül Nisa Esen, mermer tozundan hazırladığı boyanabilir ürünleri satışa sunarak hem yaşıtlarını eğlendirdi hem de girişimciliğiyle takdir topladı.

Burdur’un Bucak ilçesinde düzenlenen İncirhan Uçurtma Şenliği’nde 8 yaşındaki Şengül Nisa Esen, el emeği ürünleriyle dikkat çekti. Fatih Sultan Mehmet İlkokulu 3. sınıf öğrencisi olan minik girişimci, hobi olarak mermer tozundan kalıplara dökerek hazırladığı ürünleri şenlikte satışa sundu.

Yaşıtlarının hem eğlenmesi hem de boyama yaparak keyifli vakit geçirmesi amacıyla hazırladığı ürünleri sergileyen Şengül Nisa Esen, uçurtma şenliğinin en küçük esnafı oldu. Şenlik alanında vatandaşların da ilgisini çeken minik öğrenci, girişimci ruhu ve üretkenliğiyle takdir topladı.

Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte Şengül Nisa’nın standı özellikle çocuklar tarafından yoğun ilgi gördü. Hem üretmeyi hem de paylaşmayı seven minik girişimci, hazırladığı ürünlerle şenliğe ayrı bir renk kattı.

Bucak son dakikauçurtma şenliğiKüçük EsnafTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.