Adana Yüreğir kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Mehmet Aksu kimdir?

Yüreğir ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Adana İmamoğlu Kaymakamı Mehmet Aksu, Adana Yüreğir Kaymakamı olarak atandı.

Yüreğir ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti.  Adana İmamoğlu Kaymakamı Mehmet Aksu, Adana Yüreğir Kaymakamı olarak atandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete' de yayımlanan Kaymakamlar Kararnamesi ile çok sayıda ilçenin kaymakamı değişti.

 

Yüreğir Kaymakamı Mehmet Aksu Kimdir?

1985 yılında Diyarbakır’da doğdu. 2007 yılında Mersin Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. 2009 yılında Diyarbakır Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği Mesleğine başladı. Adana Seyhan İlçesinde Mülkiye Teftiş Stajı, Kırşehir İli Mucur İlçesinde Kaymakam Refikliği Stajı, Konya İli Doğanhisar İlçesinde 6 ay süre ile Kaymakam Vekilliği yaptı. 2010-2011 yıllarında ABD South Carolina Üniversitesinde Puplic Management and Leadership programını başarı ile tamamladı.         2012-2015 yılları arasında Uşak ili Ulubey ilçesi Kaymakamı, 2015-2017 yılları arasında Adıyaman İli Tut İlçesi Kaymakamı , 2017-2020 yılları arasında Erzurum ili Aşkale Kaymakamı olarak görev yaptıktan sonra 27.07.2020 tarihinde İmamoğlu Kaymakamı olarak görevine başlamıştır.
         Evli ve iki erkek çocuk babası olan Kaymakam Aksu, İngilizce bilmektedir.  

Mehmet AksuatamaTürkiyeAdanaYüreğir

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.