Adem Tolunay Fen Lisesi Bilim Fuarı açıldı

Adem Tolunay Fen Lisesi Bilim Fuarı açıldı

Bucak Adem Tolunay TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı okul bahçesinde açıldı. Açılışı Bucak Kaymakamı Yalçın Sezgin, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal yaparken, Bilim Fuarına İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Damarcan, kurum ve daire müdür ve amirleri, okulun öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan okul müdürü Nermin Uluışık ;

Tüm katılımcılarımız hepiniz hoşgeldiniz, fuarımızı düzenlemekle öğrencilerimizi araştırmaya ve yaratıcı düşünmeye yöneltmek en önemli amacımızdır. Üretebilen projeler hazırlayabilen geleceğin bilim insanlarını yetiştirmeyi amaçlamaktayız. Öğretmen ve öğrencilerimizin ciddi gayretleri sonucunda ortaya çıkan 20 projemizi bugün gezip göreceğiz.

Proje çalışmalarında emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlarıma ve öğrencilerime sonsuz teşekkür sunuyorum ve gelecek yıllarda bilim fuarımızın geleneksel hal gelmesini temenni ediyorum teşekkür ederim, dedi.

Açılış konuşmasının ardından Bucak Kaymakamı Yalçın Sezgin, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal ve beraberindekiler Bucak Adem Tolunay Fen Lisesi öğrencilerinin projede hazırladıkları TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarında yaptıkları robotik ve deneysel çalışmalar ve araştırmaları konu alan proje sergilerini gezdiler. Protokol, öğrencilerin hazırladıkları projeleri gezerken projeler hakkında öğrencilerden bilgiler aldılar.

Bilim FuarıBucak Adem Tolunay Fen Lisesibucak milli eğitim müdürlüğüTübitakTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.