ADEM TOLUNAY FEN LİSESİ ORYANTİRİNG GRUP YARIŞMALARINDA ŞAMPİYON

Manisa’nın Salihli ilçesinde Okul Sporları etkinlikleri kapsamında Liseler arası Oryantiring Grup Birinciliği yarışması düzenlendi. 02/03/2019 tarihinde Lidya Uygarlığının başkenti Sardes Antik Kentinde (Dünyada paranın ilk kez kullanıldığı antik kent) düzenlenen yarışmaya gençler kategorisinde toplam 16 …

Manisa’nın Salihli ilçesinde Okul Sporları etkinlikleri kapsamında Liseler arası Oryantiring Grup Birinciliği yarışması düzenlendi. 02/03/2019 tarihinde Lidya Uygarlığının başkenti Sardes Antik Kentinde (Dünyada paranın ilk kez kullanıldığı antik kent) düzenlenen yarışmaya gençler kategorisinde toplam 16 ilden 500 sporcu katıldı.

Genç Kız kategorisinde Bucak Adem Tolunay Fen Lisesi Kız Oryantiring Takımı (Kübra Bilir, Zehra Gül Savaş, Selen Yıldırım, İlayda Acılar, Sabiha Nur Kurt) üstün başarı gösterdi. Kübra BİLİR Genç Kız (B) kategorisinde üstün performans göstererek Manisa Grup Yarışmasında Şampiyon oldu.

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Zafer GÖKSU, yarış parkurunun zor olmasına rağmen sporcularının iyi iş çıkardığını belirtti ve sporcularını gayretlerinden dolayı tebrik etti. Zafer Göksu; Afyon’da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasına en iyi şekilde hazırlanacaklarını ve altın madalya kazanacaklarını belirtti.

Adem Tolunay Fen Lisesi Müdürü Nermin ULUIŞIK; “Çalışmalarının karşılığında kıymetli bir başarı elde ettikleri için okulumuz adına çok mutluyum. Şampiyon Kübra BİLİR, 29 Mart 2019’da Afyon’da düzenlenecek olan Liselerarası Oryantiring Türkiye Şampiyonasında Burdur’umuzu, Bucak’ımızı ve okulumuz Adem Tolunay Fen Lisesini başarı ile temsil edeceğine inanıyorum” dedi.

ADEM TOLUNAY FEN LİSESİTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.