Afyon'da arabanın motor bölümünde kokain bulundu

Afyon polisinin bir araçta yaptığı aramada motorun alt kısmına zulalanmış 233 gram kokaini hassas burunlu arama köpeğinin sayesinde ele geçirdi.

Afyonkarahisar polisi Ankara yolunda bir otomobilde yaptığı aramada, motorun alt kısmına zulalanmış 233 gram kokaini hassas burulu arama köpeğinin desteğiyle buldu.

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü çalışmalarına devam ediyor. Bu çerçevede, ekipler Ankara karayolunda bir uygulama gerçekleştirdi. Ekipler, şüpheli bir araç üzerinde arama gerçekleştirdi. Hassas burunlu köpeğin desteğiyle aracın motor kısmına zulalanan 233 gram kokain ele geçirildi. Olayla ilgili A.Z.B isimli şahıs, uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan gözaltına alındı.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Afyon uyuşturucu operasyonuuyuşturucu operasyonuTürkiyeAfyonkarahisar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.