Afyon'da bir yolcuda uyuşturucu bulundu

Afyon'da jandarmanın durdurduğu bir otobüsün içindeki yolcunun üzerinden metamfetamin çıktı.

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yol faaliyetleri çerçevesinde durdurulan otobüsün içerisinde yolcu olarak bulunan bir şahsın üzerinden metamfetamin çıktı.

Olay, Afyonkarahisar’ın Sultandağı ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Sultandağı’nda yol kontrol arama faaliyeti esnasında bir yolcu otobüsünü durdurdu. Otobüste vatandaşların yapılan kaba üst araması esnasında hal ve hareketlerinden şüphelenilen O.Ç. isimli şahsın üzerinde ve elinde bulunan poşetin içinde yapılan aramada 5 gram metamfetamin yakalandı. Jandarma tarafından olayla ilgili olarak adli tahkikata başlatıldı.

 

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Sultandağı uyuşturucuAfyon uyuşturucuuyuşturucuTürkiyeAfyonkarahisarSultandağı

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.