Afyon'da Büyük Taarruz Zaferinin 100. yılı anısına tiyatro

Afyonkarahisar Işıklar Balı Sultan İlkokulu öğrencileri tarafından Büyük Taarruz Zaferinin 100. yılı anısına tiyatro düzenledi.

Afyonkarahisar Işıklar Balı Sultan İlkokulu öğrencileri tarafından Büyük Taarruz Zaferinin 100. yılı anısına tiyatro hazırlandı.

Okul Müdürü Abdullah Baydur, 3-D sınıf öğretmeni Selma Aydın öğrencileri ve anneleri İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci’yi ziyaret etti. Baydur, eylül ayından bu yana hummalı bir çalışmanın içerisinde olduklarını, okula düzenli bir şekilde gelerek prova yaptıklarını ‘Kurtuluş Savaşından Zafere Giden Yol’da anneler olarak üzerine düşen sorumluluklarını yerine getirmeye çalıştıklarını kaydetti. Sünnetci ise; tiyatro oyununda emeği geçen idarecilere, öğretmenlere, öğrencilere ve velilere özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Büyük Taarruz ZaferiAfyonkarahisar Işıklar Balı Sultan İlkokuluTürkiyeAfyonkarahisar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.