Afyon'da durdurulan arabada 2 kilogram 290 gram shunk isimli uyuşturucu madde bulundu

Afyonkarahisar’ın Dazkırı ilçesinde durdurulan bir otomobilde 2 kilogram 290 gram skunk isimli uyuşturucu madde ele geçirildi.

Afyonkarahisar’ın Dazkırı ilçesinde polis tarafından durdurulan bir otomobilde 2 kilogram 290 gram skunk isimli uyuşturucu madde ele geçirildi.
Olay, Dazkırı ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Dinar Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ve Dazkırı Polis Merkezi Amirliği ekipleri karayolunda denetim yaptı. Denetimde şüphe üzerine durdurulan bir otomobilde arama yaptı. Aramada 2 kilogram 290 gram skunk isimli uyuşturucu madde ele geçirildi. Olayın ardından R.A., isimli şahıs gözaltına alındı.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

afyon uyuşturucu operasyonuuyuşturucu operasyonutürkiyeTürkiyeAfyonkarahisar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.