Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Sünnetci’yi bilgilendirdiler

AfyonKarahisar Merkez Hüseyin Sümer Ortaokulu idareci ve öğretmenleri Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci’ yi ziyaret ederek

Afyonkarahisar Merkez Hüseyin Sümer Ortaokulu idareci ve öğretmenleri Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci’ yi ziyaret ederek hayata geçirdikleri ve yapmayı planladıkları projeler hakkında bilgilendirdi.
Ziyarette Okul Müdürü Ramazan Turan tarafından okulda uygulanan projeler ile yapılan sosyal faaliyetler hakkında İl Milli Eğitim Müdürü Sünnetci’ye bilgiler verildi. Ayrıca 8. sınıf öğrencilerine dönük LGS sınavına ve meslek liselerine ilişkin rehberlik çalışmaları hakkında bilgi verilen ziyaret günün anısına hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle sona erdi.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Milli EğitimAfyon Milli eğitimMiraç SünnetciTürkiyeAfyonkarahisarAfyonkarahisar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.