AĞLASUN’DA KORONAVİRÜS İDDİASI NEGATİF ÇIKAN KİŞİ HASTANEDEN TABURCU EDİLDİ

Burdur Devlet Hastanesinden koronavirüs sonucu negatif geldi. Yeni Irak'tan gelince ilçe entenkre hastanesinde paniğe neden olarak Derhal Burdur'a sevk edilmiş ve kontrol altına alınmıştı.

Burdur Devlet Hastanesinden koronavirüs sonucu negatif geldi. Yeni Irak’tan gelince ilçe entenkre hastanesinde paniğe neden olarak Derhal Burdur’a sevk edilmiş ve kontrol altına alınmıştı.

Edinilen bilgilere göre Ankara’dan gelen tahlilde sonucun negatif olmasının ardından O.K (56) Burdur Devlet Hastanesinden taburcu edildi. Sağlık durumunun iyi olduğu ve Ağlasun’a geldiği öğrenildi.

sosyal medya üzerinden açıklama yapan O.K “Dün saat 4 de 37 hafif bir ateşlen ağlasun sağlık ocağına geldim muayene olurken personelin birtanesi hocam arkadaş ırakdan gedi demesi ile personel bismilla duymus şeytan gibi kaçtı ve acil burdur devlet hastanesine sevkettiler buradaki tahliler temiz çıkdi allahın izniyle böylebir olaydan rant sağlamak için haber kanallarında sosyal medyada çikar sağladikar yıkılmadık ayakdayız”dedi .

Coronavirüsburdur coronavirüsTürkiyeBurdurAğlasun

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.