Ağlasun Kaymakamı Göreve Başladı

Burdur’un Ağlasun İlçesine yeni Kaymakam atandı.

Burdur’un Ağlasun İlçesine yeni Kaymakam atandı.

Daha önce İlçe Kaymakamı olarak görev yapan Harun Reşit Han’ın Yurt dışı eğitimi için İlçeden ayrılmasıyla birlikte Bakanlık tarafından yeni Kaymakam Vekili Tanju Çanakcıoğlu atandı. Ağlasun’un yeni Kaymakamı Çanakcıoğlu, 1989 yılında Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini İstanbul da tamamladı. 2014 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü’nden onur derecesi ile mezun oldu. 2016 yılında Polis Akademisi Güvenlik Bilimleri Enstitüsü Güvenlik Stratejileri ve Yönetimi Ana Bilim Dalı’nda yüksek lisans eğitimini tamamladı.

2015 yılında Polis Akademisi Polis Amirleri Eğitimi Merkezi’ndeki 1 yıllık eğitimin ardından 2016-2019 yılları arasında İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde komiser yardımcısı olarak görev yaptı. 2019 yılında Mülki İdare Amirliği’ne intisap etti. Uşak ilinde il stajını yaptıktan sonra Diyarbakır Yenişehir ilçesi kaymakam refikliği ve Tekirdağ Ergene İlçesi kaymakam refikliği stajlarını tamamladı.

Bakanlık tarafından Ağlasun İlçe Kaymakamlığına atanan Tanju Çanakcıoğlu görevine başladı.

ağlasun kaymakam atamasıtanju çanakçıoğluTürkiyeBurdurAğlasun

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.