AĞLASUN TARİHİNDE BİR İLK EN GENÇ MUHTAR SEÇİLDİ

işte Ağlasun'un en genç muhtarının hikayesi; Burdur'un Ağlasun ilçesinde merkez Çınar Mahallesi 09.07.1990 doğumlu Osman Top ilk ve orta öğretimini 1998-2005 yılları arasında Ağlasun Yunus Emre ilköğretim okulunda tamamlamıştır.

İşte Ağlasun’un en genç muhtarının hikayesi;

Burdur’un Ağlasun ilçesinde merkez Çınar Mahallesi 09.07.1990 doğumlu Osman Top ilk ve orta öğretimini 1998-2005 yılları arasında Ağlasun Yunus Emre ilköğretim okulunda tamamlamıştır. Sonra lise öğrenimi için kazandığı ilçe dışındaki okulları tercih etmeyerek Ağlasun lisesinde eğitimini tamamlamıştır. Ticaretten anlayan, çalışkan, azimli, dinamik ve yardımsever kişiliğiyle eğitimine devam etmek yerine memleketine, devletine ve milletine hizmet etmeyi tercih ederek 2017 yılında aldığı bir kararla yaşadığı Merkez Çınar Mahallesi’ne muhtar olmak istediğini açıklayarak bu yolda çalışmalara başlamıştır. Mahallenin taktiri ile büyük küçük herkesin gönlünü kazanmış ve 2019 yerel seçimlerinde başarılı olarak Ağlasun tarihinde en genç muhtar olarak görevine başlamıştır.

EN GENÇ MUHTAROsman TopTürkiyeBurdurAğlasun

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.