Ağlasunlu DMD'li minik için kampanya başlatıldı Siz de Süleyman'a umut olabilirsiniz

Burdur’un Ağlasun ilçesinde yaşayan ve DMD kas hastalığıyla mücadele eden Süleyman için resmi makamların onayıyla yardım kampanyası başlatıldı. Küçük çocuğun tedavi masraflarını karşılamayı hedefleyen kampanya kapsamında, babası Sergen Akın adına açılan hesaplara destek bekleniyor.

Ağlasun’un Yeşilbaşköy köyünde ikamet eden Akın ailesi, genetik bir kas erimesi hastalığı olan DMD (Duchenne Musküler Distrofi) tanısı konulan çocukları Süleyman için harekete geçti. Burdur Valiliği tarafından onaylanan yardım kampanyası, minik Süleyman’ın sağlığına kavuşması için gereken yüklü tedavi maliyetini karşılamayı amaçlıyor.

Hastalığın ilerlemesini durdurmak adına kritik eşikte bulunulduğunu hatırlatan aile, sosyal medya platformları ve resmi kanallar aracılığıyla sesini duyurmaya çalışıyor. "15.2026.4173" faaliyet numarasıyla yürütülen süreçte, toplanan her bir kuruşun doğrudan tedavi giderlerinde kullanılacağı kaydedildi.

Baba Sergen Akın, evladının gülüşünü korumak için hayırseverlerin desteğine ihtiyaç duyduklarını belirterek "Süleyman’ın mücadelesi hepimizin mücadelesi. Bugün verilecek küçük bir destek, onun yarınki umudu ve geleceği olacak. Valilik onaylı bu süreçte bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyoruz." ifadelerine yer verdi.

Halkbank bünyesinde açılan Türk Lirası, Euro ve Dolar hesapları üzerinden bağış kabulü devam ediyor.

₺ Tr= 27 0001 2009 3160 0001 0769 72

€ Tr= 17 0001 2009 3160 0035 0042 60

$ Tr= 24 0001 2009 3170 0023 0044 58

ALICI ; SERGEN AKIN (BABASI)

BANKA; HALKBANK 

DMDSüleymanTürkiyeBurdurAğlasun

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.