Ahilik Haftası Yeşilova’da Kutlandı

Ahililik Haftasının 32.si dolu dizgin sürüyor. Hafta sebebi ile ziyaretler ve etkinliklere devam edilen Ahilik Haftası'nın bugün ki durağı Burdur'un Yeşilova İlçesi oldu.

Ahililik Haftasının 32.si dolu dizgin sürüyor. Hafta sebebi ile ziyaretler ve etkinliklere devam edilen Ahilik Haftası’nın bugün ki durağı Burdur’un Yeşilova İlçesi oldu. Ahilik Kutlama komitesinin Yeşilova Kaymakamı Abdülhamit Karaca’yı ziyareti ile başlayan etkinlikler Yeşilova Cumhuriyet Meydanına kurulan stantlarda devam etti.

Yeşilova halkının yoğun rağbet gösterdiği etkinliklerde protokol konuşmaları sonrası Yeşilova’nın örnek esnafı seçilerek plaketi verildi. Yeşilova Esnaf ve Sanatkarlar odasına kayıtlı Demirci Fikren Kan bu yılın örnek esnafı seçilerek plaketi verildi.

Ahilik pilavı ve tatlısının dağıtıldığı güne Yeşilova İlçe Kaymakamı Abdülhamit Karaca, Yeşilova Belediye Başkanı Mümtaz Şenel, Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu ile kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve başkanları katıldı.

Ahililik HaftasıAhilik pilavıAbdülhamit KaracaTürkiyeBurdurYeşilova

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.