Ahmet Akgül, Ürkütlü Köyü muhtar adaylığını duyurdu

Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Ürkütlü Köyü'nde muhtar adayı Ahmet Akgül, 31 Mart yerel seçimlerinde köyüne en iyi hizmeti getirmek ve sorunlara çözüm üretmek amacıyla adaylığını resmen duyurdu.

Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Ürkütlü Köyü'nde Ahmet Akgül, muhtar adaylığını resmen duyurdu. Ahmet Akgül, doğup büyüdüğü köyüne en iyi hizmeti getirmek ve yaşanan sorunlara çözüm üretmek amacıyla 31 Mart yerel seçimlerinde muhtarlık için aday olduğunu açıkladı.

"Ürkütlü Köyüne en iyi hizmeti sunmak ve çözüm üretmek için"

Muhtar adaylığını duyuran Ahmet Akgül, yaklaşık 2 yıldır esnaf olarak hizmet verdiğini ve bu süreçte köyüne olan bağlılığından dolayı muhtarlık için adaylığını koyduğunu belirtti. Açıklamasında, Ürkütlü Köyüne en iyi hizmeti sunmak ve köylülerin yaşadığı sorunlara çözümler üretmek için seçimlere katılma kararı aldığını ifade etti.

Halktan destek istedi

Akgül, açıklamasında tüm köylülerden destek istediğini belirterek, 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde kendisine oy vermelerini ve köylerine daha iyi hizmet sunabilmesi için birlikte çalışma fırsatı tanımalarını dile getirdi. Ayrıca, muhtarlık görevine gelmesi durumunda köydeki sorunlara etkin çözümler bulmayı taahhüt etti.

Ahmet Akgül kimdir?

Ahmet Akgül, 15 şubat 1995'te Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Ürkütlü Köyünde doğdu. İlk ve ortaöğretimi Ürkütlü ilköğretim Okulu'nda tamamlayan Ahmet Akgül, lise eğitimini Ayfer Gök Anadolu Lisesi'nde tamamladı. Ahmet Akgül, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi İktisadi ve İdari bilimler Fakültesi Siyaset bilimi ve kamu yönetiminde mezun oldu.

Akgül, Ürkütlü Köyünde yem ticareti ve hayvancılık ile uğraşmaktadır.

Ahmet AkgülBucak Muhtar adayları31 Mart Yerel SeçimleriTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.