AHMET EMRE BERAAT ETTİ, GÖREVİ YENİDEN ALDI

Kasım 2016 yılında FETÖ / PDY operasyonlarının hızlı olduğu dönemde elinde devlete ait gizli belgeler bulundurmak suçlaması ile gözaltına alınarak tutuklanan Şirinevler Mahallesi Muhtarı Ahmet Emre hakkında mahkeme son sözü söyledi. 1 ay tutuklu kaldıktan …

Kasım 2016 yılında FETÖ / PDY operasyonlarının hızlı olduğu dönemde elinde devlete ait gizli belgeler bulundurmak suçlaması ile gözaltına alınarak tutuklanan Şirinevler Mahallesi Muhtarı Ahmet Emre hakkında mahkeme son sözü söyledi. 1 ay tutuklu kaldıktan sonra tahliye edilen Emre geçtiğimiz haftalarda yapılan mahkeme sonrası beraat etti.

Burdur 2. Asliye Ceza mahkemesinin devletin güvenli ile ilgili belgeleri elinde bulundurma suçlaması ile devam eden mahkemesinde karar verildi. Ahmet Emre suç unsurlarının oluşmaması nedeni ile beraatine karar verildi.

İadei İtibar Yapıldı

Soruşturma kapsamında Burdur Valilik kararı ile muhtarlık görevinden açığa alınan Ahmet Emre, hakkındaki suçlamalardan aldığı beraat kararı sonrası muhtarlık mührünü yeniden aldı. Emre kararı sosyal medya hesabından “Allahıma çok şükür bugün görevimizi teslim aldık” diyerek duyurdu.

Adalete Her Zaman Güvendik

Türk Adaletine olan güvenim her zaman tamdı diyen Ahmet Emre, çıkacak karar ile ilgili de hiçbir zaman zerre kadar kuşku duymadık dedi. Adaletin er ya da geç tecelli edeceğini biliyorduk diyen Emre açıklanan mahkeme kararı ve beraberinde muhtarlık görevinin yeniden kendine verilmesinin ailesi ve dostları için büyük bir gurur olduğunu ifade etti.

Burdur ValiliFETÖ PDY operasyonTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.