Ahmet Serttaş duyurdu! Üçüncü Kalkınma Hamlesi Başlıyor!

Altınyayla Belediye Başkan Adayı Ahmet Serttaş, üçüncü kalkınma hamlesi başlıyor başlığı altında yeni projelerle Altınyayla'yı güzelleştireceğini duyurdu.

Dirmil'in Üçüncü Kalkınma Hamlesi Başlıyor!

Altınyayla Belediye Başkanı Ahmet Serttaş, Dirmil'in 2024-2029 yılları arasındaki Üçüncü Kalkınma Hamlesi'ni açıkladı. Serttaş, "Çok kıymetli hemşehrilerim; Dirmil'imizin Birinci Kalkınma Hamlesi 2014-2019 ve İkinci Kalkınma Hamlesi olan 2019-2024 yılları arasındaki 10 yıl boyunca Dirmil'imize kazandırdığımız hizmetleri sizlerle paylaşmıştık. Şimdi ise Dirmil'imizin Üçüncü Kalkınma Hamlesi olan 2024-2029 yılları arasında Dirmil'imize yapacağımız projeleri sizlerle paylaşıyoruz. Projelerimizi ilmek ilmek işleyip ilçemize kazandırarak Dirmil'imizin ALTIN ÇAĞINI devam ettireceğiz. Durmak yok yola devam inşallah." dedi.

Üçüncü Kalkınma Hamlesi'nin ana hedeflerini paylaşan AK Parti Altınyayla Belediye Başkan Adayı Ahmet Serttaş, "Dirmil'i daha modern ve yaşanabilir bir şehir yapmak, Dirmil'in ekonomisini geliştirmek, Dirmil'de eğitim ve sağlık hizmetlerini iyileştirmek, Dirmil'in tarihi ve kültürel değerlerini korumak" şeklinde sıraladı.

Serttaş: "Dirmil'in altın çağını devam ettireceğiz"

Serttaş, Üçüncü Kalkınma Hamlesi'nin Dirmil'i daha modern ve yaşanabilir bir şehir yapacağını söyledi. Serttaş, "Dirmil'in altın çağını devam ettireceğiz. Durmak yok yola devam." dedi.

Ahmet SerttaşhamlekalkınmaTürkiyeBurdurAltınyayla

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.