AK belediyeler, Burdur'un gelişmesi için çalışıyor

AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, AK belediyelerin Burdur'un gelişmesi için önemli bir rol oynadığını söyledi. Oğuz, belediye başkanlarına çalışmalarında başarılar diledi.

AK Parti Burdur Milletvekili Oğuz: "AK Belediyelerimiz, şehirlerimizin gelişmesi için gecesini gündüzüne katarak çalışıyor"

AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, AK Partili Burdur belediye başkanlarını tebrik etti. Oğuz, AK belediyelerin şehirlerin gelişmesi için gecesini gündüzüne katarak çalıştığını söyledi.

Oğuz, yaptığı açıklamada, "AK Belediyelerimiz, şehirlerimizin her gün daha da iyi bir yer haline gelmesi için büyük bir çaba sarf ediyor. Altyapıdan, temizliğe, yeşil alanlardan, sosyal alan düzenlemesine kadar her alanda AK Belediyelerimiz hizmet için çalışmaya devam ediyor.

AK Belediyelerimiz sosyal projeler, kültürel etkinlikler ve çevre koruma çalışmaları gibi birçok farklı alanı kapsayan projeleri faaliyete geçiriyorlar. Şehirlerine yatırım getirebilmek, projeler üretebilmek için gecesini gündüzüne katarak çalışan Başkanlarıma şükranlarımı sunuyorum.

Teşekkürler Ahmet Serttaş Başkanım, Teşekkürler Ali Ulusoy Başkanım, Teşekkürler Emrullah Ünal Başkanım, Teşekkürler Ibrahim Sertbaş Başkanım, Teşekkürler Fatih Selimoğlu Başkanım, Teşekkürler Ömer Aktürk Başkanım,"

ifadelerini kullandı.

Oğuz, AK belediyelerin Burdur'un gelişmesi için önemli bir rol oynadığını belirterek, belediye başkanlarına çalışmalarında başarılar diledi.

AK BelediyelergelişmeMustafa OğuzAK Parti Burdur MilletvekiliTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.