Ak Parti Ağlasun İlçe Başkanı Mustafa Alver Görevine Başladı

AK Parti Genel Merkezince Ağlasun İlçe Başkanlığı görevine atanan Alver, partililerle bir araya geldi.

Ak Parti Ağlasun İlçe Başkanı Mustafa Alver görevine başladı. AK Parti Genel Merkezince Ağlasun İlçe Başkanlığı görevine atanan Alver, partililerle bir araya geldi.

Görevine başlayan Alver, tüm teşkilat iş birliği içerisinde olacaklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

Ağlasun’un çehresini değiştirmek için yeni Ak Parti İlçe Yönetim Kurulumuz ve Ağlasun Belediye Başkanımız Ali Ulusoy ile birlikte omuz omuza vererek ilçemize hizmet ve yatırım getirmeye devam edeceğiz. İlçemizin mevcut sorunlarını tartışacağız. İlçemizin sorunlarını ve problemlerini çözmeye hep birlikte gayret edeceğiz ve el ele vererek, hizmet edeceğiz. Partimizin kapısı, partili olana da olmayana da açıktır. Bu parti şahısların değil, herkesin partisidir. Partimizde şimdiye kadar görev yapan tüm ilçe başkanlarına ve yönetim kurulu üyelerine vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ederim. Bir birlikte Ağlasun’uz” ifadelerini kullandı.

Başkan Mustafa Alver, yeni yönetim kurulunu da tanıttı. Ak Parti Ağlasun İlçe Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor:

Süleyman Tekin, Birol Satılmış ,Halil Uz ,Havana Ayan, Muhammet Alpsoy, Fatma Şimşek, Zeynep Baştuğ, Mustafa Atmaca, İbrahim İşçan,Ali Düzenci

Ak Parti AğlasunMustafa AlverTürkiyeBurdurAğlasun

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.