Ak Parti Bucak Belediye Meclis ve İl Genel Meclisi Listelerinde Hangi İsimler Var?

Gözler yarın teslim edilecek Ak Parti Bucak Belediye Meclis üye adayları ve İl Genel Meclisi üye adayları listesinde.

Gözler yarın teslim edilecek Ak Parti Bucak Belediye Meclis üye adayları ve İl Genel Meclisi üye adayları listesinde.

Parti olarak çalışmalarda sona gelinirken, vatandaşların en çok konuştuğu konulardan biri de listelerde kimlerin yer alacağı konusu.

2014’de yapılan Mahalli İdareler seçimlerinde meclisin büyük çoğunluğu alan Ak Parti, bu seçimde de yine aynı başarısını yinelemek istiyor.Ak Parti’de Bucak Belediye Meclisi adayları olarak geçen isimlerin bazıları ise şöyle;

İlker Uğur, Yakup Gülcü,Mustafa Korkmaz,Yasin Çiçek,İsmail Baştaş,,Ahmet Özcan,Enes Gün,Hakan Eryiğit,Kadriye Bakacak, Hüseyin Aksoy

Vatandaşın en çok dillendirdiği isimler böyle oluşurken, listede bu isimlerden bazıların yer alacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Öte yandan İl Genel Meclisi için Bucak’tan 4 isim, Ak Parti listelerinde yer alacak.Mevcut İl Genel Meclisi üyeleri Sami Uğur ve İbrahim Avcıl’ın yeni dönem içinde isimleri geçerken ayrıca Sadullah Uçar ve Hatice Dalgar da listede yer alabilecek isimlerden.

ak parti bucaküye adaylarıTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.