Ak Parti Bucak Gençlik Kolları’ndan Anlamlı Belgesel!

Ak Parti Bucak Gençlik kolları tarafından hazırlanan Şehit Muhittin Talha Çalışkan belgeseli, Afrin Şehidimizi Anma Günü'nde yayınlanacak. Ak Parti Bucak Gençlik Kolları Başkanı Hakan Eryiğit, yaptığı açıklamada

Ak Parti Bucak Gençlik kolları tarafından hazırlanan Şehit Muhittin Talha Çalışkan belgeseli, Afrin Şehidimizi Anma Günü’nde yayınlanacak.

Ak Parti Bucak Gençlik Kolları Başkanı Hakan Eryiğit, yaptığı açıklamada ” Zeytin Dalı Harekatı’nda 22.03.2018 tarihinde tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu Şehit olan Hemşehrimiz Piyade Sözleşmeli Er Muhittin Talha Çalışkan anısına düzenleyeceğimiz geceye tüm Bucak halkımızı davet ediyoruz. Aynı gecede şehidimiz için gençlik kolları ekibimizin hazırladığı Afrin’de ölümsüzleşen bir tebessümün hikayesini belgesel olarak sunacağız. Şehidimizi asla unutmayacağız” diye konuştu.

Şehit Muhittin Talha Çalışkan anma gecesi 22 Mart 2019 Cuma akşamı saat 20:30’da Müftülük Konferans Salonu’nda yapılacak.

Afrin Şehidimizi Anma GünüTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.