AK Parti Bucak heyetinden Milletvekili Özçelik'e ziyaret

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, beraberindeki heyet ile birlikte, AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik'i ziyaret etti.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, beraberindeki heyet ile birlikte, AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik'i ziyaret etti.

Türkiye Büyük Millet Meclisinde gerçekleşen ziyarette Belediye Başkanı Emrullah Ünal'a, Bucak ilçe Başkanı Mustafa Oğuz, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Bünyamin Kızıl, Osman Ergit, Mustafa Sefa Kızıltan, Yunus Demir ve Mehmet Sayın eşlik etti.

Başkan Emrullah Ünal, Milletvekili Bayram Özçelik'e ilçenin taleplerini ilettiklerini belirterek, " İlçe Başkanımız Mustafa Oğuz, İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz Bünyamin Kızıl, Osman Ergit, Mustafa Sefa Kızıltan, Yunus Demir ve Mehmet Sayın ile birlikte Gazi Meclisimizde Burdur Milletvekilimiz Bayram Özçelik'e ziyarette bulunduk. Ziyaretimiz esnasında 22.ve 23.Dönem Burdur Milletvekilimiz Mehmet Alp de bize eşlik etti. İlçemizin talepleri hakkında görüştük, siyasi çalışmalarımız hakkında istişare ettik. Misafirperverliklerinden dolayı Kıymetli Vekilimize teşekkür ederiz. " ifadelerini kullandı.

Bayram ÖzçelikEmrullah ÜnalMustafa OğuzTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.