AK Parti Bucak İlçe Başkanlığı bayramlaşma programında bir araya geldi

AK Parti Bucak İlçe Başkanlığı tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma programında teşkilat mensupları ve vatandaşlar bir araya geldi.

AK Parti Bucak İlçe Başkanlığı tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma programında teşkilat mensupları ve vatandaşlar bir araya geldi.

Gerçekleştirilen programda önceki dönem milletvekilleri, önceki dönem ilçe ve belediye başkanları, muhtarlar ile çok sayıda vatandaş yer aldı. Samimi bir atmosferde geçen bayramlaşma programında birlik, beraberlik ve dayanışma mesajları verildi.

AK Parti Bucak İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Kurban Bayramı vesilesiyle değerli teşkilat mensuplarımız, önceki dönem milletvekillerimiz, önceki dönem ilçe ve belediye başkanlarımız, muhtarlarımız ve kıymetli hemşehrilerimizle bir araya gelerek bayramlaştık. Rabbim muhabbetimizi, kardeşliğimizi ve dayanışmamızı daim eylesin. Kurban Bayramımız inşallah şimdiden mübarek olsun” ifadelerine yer verildi.

Program, vatandaşlarla yapılan sohbetlerin ardından sona erdi.

AK Parti Bucak İlçe BaşkanlığıKurban BayramıbayramlaşmaTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.