AK Parti Bucak’tan Dünya Engelliler Günü’nde dernek ve atölye ziyareti

AK Parti Bucak İlçe Başkanlığı, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Bucak Engelliler Derneği ve Hobi Atölyesi’ni ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

AK Parti Bucak İlçe Başkanlığı, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Bucak Engelliler Derneği ile Hobi Atölyesi’ni ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

AK Parti Bucak İlçe Başkanlığı tarafından yapılan ziyaret kapsamında, dernek binasında yürütülen çalışmalar yerinde görülerek devam eden projeler değerlendirildi. Heyet, üyelerin günlük üretim faaliyetlerini yakından incelemelerde bulunarak dernek yöneticilerinden bilgi aldı.

Atölyede hazırlanan ürünleri inceleyen İlçe teşkilatı, atölyede yürütülen faaliyetlerin hem sosyal katılımı artırdığını hem de günlük yaşam becerilerine katkı sunduğunu belirtti.

AK Parti Bucak İlçe Başkanlığı, yapılan programla ilgili, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Bucak Engelliler Derneği ve Hobi Atölyesi’ni ziyaret ederek onların gücüne, üretkenliğine ve hayat enerjisine bir kez daha tanık olduk. Birlikte daha güçlüyüz.” ifadelerine yer verildi.

AK Parti Bucak3 aralık dünya engelliler günüTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.