AK Parti Burdur'da Mahalle Toplantısı

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, hedef 2023 diyerek Atatürk Mahallesi'nde genişletilmiş mahalle toplantısı yapıldığını söyledi.

Burdur Merkez Atatürk Mahallesi'nde, AK Parti Burdur Merkez Atatürk Mahalle Başkanı Mustafa Şahin ve yönetim tarafından genişletilmiş mahalle toplantısı düzenlendi.

Düzenlenen toplantıya AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, AK Parti Burdur Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Okan, yönetim kurulu üyeleri ve mahalle üyeleri katıldı.

Toplantıda açıklamada bulunan İl Başkanı Volkan Mengi, mahallede nasıl çalışma yapılacağı konusunda bilgilendirme yaparak, hem genel hem de yerel siyaset konularını anlattı.

Toplantı sonrasında açıklamada bulunan Başkan Volkan Mengi, " ▪️ AK Parti Burdur Merkez Atatürk Mahalle Başkanımız Mustafa Şahin abimiz ve yönetiminin organize ettiği genişletilmiş mahalle toplantımızı Milletvekilimiz Bayram Özçelik’in katılımıyla gerçekleştirdik.

▪️Mahallemizde nasıl çalışacağımızı konuştuk ve hem genel siyaset konularını hemde yerel konuları anlatma fırsatımız oldu.

▪️Toplantımızı planlayan Merkez İlçe Başkanımız Hüseyin Okan ve yönetimine, katılımlarından dolayı İlçe koordinatörüm ve başkanvekilim Mustafa Özboyacı’ya, Meclis üyelerimiz Cihat Çavuşoğlu ve Samet Güneş’e ayrı ayrı teşekkür ederim.

▪️Mahalle üyelerimizin heyecanı ve konuları çok dikkatli dinlemeleri çok önemliydi. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın öncülüğünde mahalle mahalle emin adımlarla yola DEVAM!!!" ifadelerini kullandı.

AK Parti Burdur Mahalle ToplantısıTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.