AK Parti Burdur'da seçim koordinasyon toplantısı

Burdur'da AK Parti İl Teşkilatında seçim koordinasyon toplantısı düzenlendi.

Burdur'da AK Parti İl Teşkilatında seçim koordinasyon toplantısı düzenlendi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim tarihini belirleyen imzaları atmasının ardından seçim çalışmalarına hız verildi.
AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik'in de katıldığı seçim koordinasyon toplantısında AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı açıklamalarda bulundu.
Yapılan ilk toplantı olan Seçim Koordinasyon Merkezi toplantısına Ak Parti İl Başkanı Mustafa Özboyacı, Burdur Ak Parti Milletvekili Bayram Özçelik, İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık, ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları, il genel meclisi üyeleri, sandık başkanları, kadın ve gençlik kolları yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Önceliğin deprem ve sonrası süreç olan Toplantıda sunumlar, seçim süreci hakkında bilgi alışverişi yapıldı. Toplantıda konuşma yapan il Başkanı Mustafa Özboyacı “Asrın felaketinde hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara acil şifalar dilerim.” dedi. Toplantı dilek ve temenniler ile birlikte son buldu.

AK Parti Burdur İl BaşkanlığıAK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa ÖzboyacıAK Parti Burdur Milletvekili Bayram ÖzçelikTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.