Ak Parti Burdur İl Başkanı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Konuyu İletmişti

Denizli Bozkurt ilçesinde meydana gelen deprem sonrası hasar gördüğü gerekçesi ile MAKÜ yerleşkesinde bulunan Burdur Assist Çağır Merkezi kapatılmış ve yaklaşık 250 kişi işten çıkarılmıştı.

Denizli Bozkurt ilçesinde meydana gelen deprem sonrası hasar gördüğü gerekçesi ile MAKÜ yerleşkesinde bulunan Burdur Assist Çağır Merkezi kapatılmış ve yaklaşık 250 kişi işten çıkarılmıştı. Bugün ise Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik çağrı merkezinin yeniden faaliyete geçtiğini ve çağrı almaya başladığını duyurdu.

Mengi Cumhurbaşkanı Erdoğan’la Paylaşmıştı
Ankara’da yapılan Ak Parti İl Başkanları toplantısında konuyu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la paylaşan Burdur İl Başkanı Volkan Mengi bu hususta yaşanan sıkıntıyı dile getirmişti.

Edinilen bilgilere göre Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konunun düzeltilmesi için danışmanlarına talimat verdiği ve firma yetkililerinin arandığı öğrenildi. Şuan için personelin bir bölümünün geri çağrılarak işe başladığı, geri kalanların ise yakın zamanda çalışmaya başlayacağı öğrenildi.

Çağrı merkezinin önümüzdeki yıllarda diş hekimliği fakültesinde kapasite artırarak çalışmalara devam edeceği de edinilen bilgiler arasında.

Burdur Assist Çağır MerkeziVolkan MengiRecep Tayyip ErdoğanTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.