AK Parti Burdur Milletvekili Adayı Mustafa Oğuz'dan Bucak köylerine ziyaret

AK Parti Burdur Milletvekili Adayı Mustafa Oğuz, saha çalışmaları kapsamında Burdur Bucak'ta köy ziyaretleri yapıyor.

AK Parti Burdur Milletvekili Adayı Mustafa Oğuz, saha çalışmaları kapsamında Burdur Bucak'ta köy ziyaretleri yapıyor.

Aday adaylık sürecinin ilk anından bu yana, vatandaşlarla sürekli iletişim halinde olan Burdur Milletvekili Adayı Mustafa Oğuz, her zaman olduğu gibi vatandaşların gönüllerine dokunacaklarını belirterek ziyaretlerini sürdürüyor.

Burdur ili Bucak ilçesine bağlı köyleri ziyaret eden Burdur Milletvekili Adayı Mustafa Oğuz'a, vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Vatandaşların ilgisinden dolayı memnuniyetini dile getiren Mustafa Oğuz, " Köylerimizde vatandaşlarımızdan gelen güzel tepkilerin doğru çalışmalar yaptığımızı gösteriyor." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde seçim çalışmalarını yürüttüklerini belirten Oğuz, " Vatandaşlarımıza bugüne kadar yaptığımız hizmetler ve bundan sonraki yapacağımız hizmetleri anlatıyoruz. Vatandaşlarımızın olumlu dönüşleri bizleri mutlu ediyor. Ziyaretlerimiz kapsamında Bucak ilçemize bağlı Taşyayla, Belören, Çamlık, Elsazı köylerimizde hemşehrilerimizle buluştuk. Ziyaretlerimize ara vermeden sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı.

Mustafa OğuzAK Parti Burdur Milletvekili AdayıAK Parti Burdur Milletvekili adaylarıTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.