AK Parti Burdur Milletvekili Adayı Mustafa Oğuz oyunu kullandı

AK Parti Burdur Milletvekili Adayı Mustafa Oğuz, Burdur'un Bucak İlçesi Gençlik Merkezinde oyunu kullandı.

AK Parti Burdur Milletvekili Adayı Mustafa Oğuz, Burdur'un Bucak İlçesi Gençlik Merkezinde oyunu kullandı.

Eşiyle birlikte oy kullanmaya gelen Burdur Milletvekili Adayı Mustafa Oğuz, oy kullanmasının ardından gazetecilere açıklamada bulundu.

Eşiyle birlikte oy kullanan Milletvekili Adayı Mustafa Oğuz yaptığı açıklamada, " Demokrasinin sandığa yansıması olan oy kullanma işlemimizi biraz önce eşimle birlikte gerçekleştirdik. Yani 35 gün bir sahada çalışma vardı. Bütün siyasi partilerin, propaganda dönemiydi malumunuz. Bugün artık nihai durumda bu sandıkta çıkacak sonuçla artık herkes emeğinin karşılığını alacak. ben öncelikle bu seçimlerin hem ilçemize hem Burdur'umuza hem de ülkemize dolayısıyla da tüm uluslararası platforma uğurlu olmasını diliyorum. inşallah memleket için hayırlısı olur. bizler sağ tarafta yani uzun zamandır sahada olmam sebebiyle kusura bakmayın biraz sesimde de anormallik var ama bunlar tatlı yorgunluklar. inşallah bugün akşam sandıklar açıldıktan sonra da bu tatlı yorgunluğumuz gider diye düşünüyorum. Teşekkür ederim. Ben biz de biz teşekkür ederiz. Sağ olun" ifadelerini kullandı.

Mustafa OğuzAK Parti Burdur Milletvekili AdaylarıBurdur 2023 genel seçimleriTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.