AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur 15-22 Nisan Turizm Haftası’’ nedeniyle bir mesaj yayımladı

AK Parti Burdur Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Yasin Uğur, ‘’15-22 Nisan Turizm Haftası’’ nedeniyle bir mesaj yayımladı.

AK Parti Burdur Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Yasin Uğur, ‘’15-22 Nisan Turizm Haftası’’ nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Milletvekili Yasin Uğur yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

‘’Turizm, farklı dil, din, ırk ve kültüre sahip insanların birbirlerini daha yakından tanıma şansı yakalamasına imkân sağlayarak, dostluk ve sevgi duygularının insanlar arasında gelişmesine ön ayak olan ve bu sayede dünya barışı ve huzurunun korunmasına katkı sağlayan çok önemli bir sektördür.

Ülkeler arasındaki sınırların kalkması, ulaşım imkânların gelişmesi ve toplumların refah seviyesinin yükselmesi neticesinde turizm hareketleri büyük bir ivme kazanmış, insanların yeni yerler görme, farklı kültürleri keşfetme ve yeni insanlarla tanışma isteği turizm sektörüne hızlı bir ilerleyiş sağlamıştır.

İlimiz; doğal güzellikleri ve tarihi değerleriyle turizm konusunda önemli bir yere sahiptir. İlimizin bu potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmek ve dünya turizm gelirlerinden hak ettiğimiz payı alabilmek için her türlü gayreti göstermenin bilinci içindeyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, 2019 yılının ülkemiz ve ilimiz turizmi açısından başarılı bir yıl olmasını diliyor, turizm sektörünün gelişimine katkı sağlayan herkese teşekkür ediyor, başarılı bir turizm sezonu geçirilmesi dileğiyle, Turizm Haftasını kutluyorum’’ dedi.

Turizm HaftasıAK PartiYasin UğurTürkiyeBurdurBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.