Ak Parti’de İlçe Adayları Belli Oldu;Peki Belde Adayları?

Ak Parti, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde başkan adaylarını açıklamaya devam ediyor. Resmi bir açıklama olmamasına rağmen, Burdur'un ilçe belediye başkan adayları da belli oldu. Burdur'un 10 ilçesinde başkan adayları kamuoyuna duyuruldu. 7 Ocak 2019 …

Ak Parti, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde başkan adaylarını açıklamaya devam ediyor. Resmi bir açıklama olmamasına rağmen, Burdur’un ilçe belediye başkan adayları da belli oldu. Burdur’un 10 ilçesinde başkan adayları kamuoyuna duyuruldu.

7 Ocak 2019 Pazartesi günü yapılacak aday tanıtım toplantısında ilçe ve belde adayları Ak Parti Grup Başkanvekili Numan Kurtulmuş’un da katılacağı toplantıda resmi olarak açıklanacak.

10 ilçede belediye başkan adaylarının belli olmasına rağmen, Burdur’un 4 beldesinde ise adaylar hakkında herhangi bir bilgi öğrenilemedi. Kızılkaya,Kocaaliler, Yusufça ve Söğüt’te Ak Parti’nin başkan adaylarının kim olacağı şimdilik bir muamma…

AK parti başkan adaylarını açıklamaya devam ediyorAk partiNuman KurtulmuşTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.