Ak Parti’de Korkuteli Belediye Başkanlığı için aday adaylığına müracaat eden ilk isim

Ak Parti'de Korkuteli Belediye Başkanlığı için aday adaylığına müracaat eden ilk isim Belediye meclis Üyesi Kadir Sarıcalar oldu.

Ak Parti'de Korkuteli Belediye Başkanlığı için aday adaylığına müracaat eden ilk isim Belediye meclis Üyesi Kadir Sarıcalar oldu.

Sarıcalar’ın Ak Parti İlçe Başkanlığında yapmış olduğu Belediye Başkan aday adaylığı için partililerden yoğun bir katılım olduğu gözlendi. Müracaat sırasında kısa bir konuşma yapan Ak Parti Korkuteli İlçe Başkanı İlhami Yıldıran, bu güne kadar Korkuteli’de Belediye Başkanlığını kazanamadıklarını, ancak bu dönem mutlaka kazanacaklarını belirterek, “Aday adayımız ne kadar çok olursa bunun anlamı partimizin zenginliğidir. Bu süreçte aday adaylığı için başvuru yapacak olan herkese başarılar diliyorum” dedi.

Daha sonra konuşan Meclis Üyesi Kadir Sarıcalar ise, Korkuteli’nin 5 yol ağzında bir ilçe olduğunu ve önemli bir konuma sahip olduğunu belirterek, “İnşallah bu dönem ilçemize Ak Belediyeciliği kazandıracağız. Ben uzun yıllar siyasetin içindeyim. Önce Refah Partisi, sonrasında da Ak Parti çatısı altında siyasete devam etti. Yine uzun yıllar İl Genel Meclis Üyeliği yaptıktan sonra, şu anda Belediye Meclis Üyeliği yapmaktayım. Allah nasip ederse siyasete Belediye Başkanı olarak devam etmeyi amaçlıyorum. Bugün buraya gelerek beni yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Konuşmaların ardından Kadir Sarıcalar, Ak Parti’den Korkuteli Belediye Başkanlığı için aday adaylığı baş vuru formunu, Ak Parti Korkuteli İlçe Başkanı İlhami Yıldıran’a imzalatarak teslim etti. Detay korkuteli

kadir sarıcalaraday adaylığıTürkiyeAntalyaKorkuteli

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.