AK Parti'de tarih değiştirildi! Aday adaylığı müracaatı uzatıldı

AK Parti tarafından 16 Mart'ta biteceği duyurulan aday adaylığı başvuruları 22 Mart Çarşamba günü saat 17:00'ye kadar uzatıldı.

16 Mart’ta biteceği duyurulan Ak Parti Milletvekilliği aday adaylığı başvurularında tarih 22 Mart 2023 Çarşamba günü saat: 17:00’ye uzatıldı.

Ak Parti Merkez Yürütme Kurulu tarafından alınan karar ile birlikte bu Pazar günü yapılması planlanan teşkilat temayül yoklama tarihi de ilerleyen günlere atıldı. Burdur Ak Parti Milletvekili Aday Adaylığı için yarın Deniz Kurt, Ömer Bütüner, Kadir Yaman ve Mustafa Oğuz başvuru da bulunacaktı.

16 Mart’ta biteceği duyurulan Ak Parti Milletvekilliği aday adaylığı başvurularında tarih 22 Mart 2023 Çarşamba günü saat: 17:00’ye uzatıldı. Ak Parti Merkez Yürütme Kurulu tarafından alınan karar ile birlikte bu Pazar günü yapılması planlanan teşkilat temayül yoklama tarihi de ilerleyen günlere atıldı.

Burdur Ak Parti Milletvekili Aday Adaylığı için yarın Deniz Kurt, Ömer Bütüner, Kadir Yaman ve Mustafa Oğuz başvuru da bulunacaktı.

AK Partiaday adaylığıTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.