Ak Parti Kadın Kollarından NNC Medya’ya Ziyaret

Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Av. Hatice Dalgar ve kadın kolları üyeleri NNC Medya'yı ziyaret etti. Yaklaşan yerel seçimler öncesinde Ak Parti'ye gönül vermiş kadın üyelerle birlikte seçim çalışmalarına devam ettiklerini belirten Ak Parti Kadın Kolları …

Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Av. Hatice Dalgar ve kadın kolları üyeleri  NNC Medya’yı ziyaret etti.

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde Ak Parti’ye gönül vermiş kadın üyelerle birlikte seçim çalışmalarına devam ettiklerini belirten Ak Parti Kadın Kolları Başkanı ve İl Genel Meclisi üyesi adayı Av. Hatice Dalgar, “31 Mart’ta yapılacak seçimlerde yeniden Bucak Belediyesi’ni Ak Partili belediye yapmak ve hizmetlere devam etmek için kadın üyelerimizle birlikte seçim çalışmalarımıza mahalle mahalle sokak sokak devam ediyoruz. Seçime kadar gezilmedik ev, sıkılmadık el bırakmadan var gücümüzle çalışmalara devam edeceğiz” diye konuştu.

NNC Medya Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Nanecioğlu da Ak Parti Kadın Kolları üyelerine ziyaretten dolayı teşekkür ederek,seçimlerde başarılar diledi.

Ak Parti BucakHatice DalgarNNC MedyaTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.