Ak Parti Kemer Belediye Başkan Adayı Rahman Şeker oldu

31 Mart 2024 pazar günü yapılacak yerel seçimlerde Ak parti Antalya Kemer Belediye Başkan Adayı Rahman Şeker oldu. Rahman Şeker Kimdir.

31 Mart 2024 pazar günü yapılacak yerel seçimlerde Ak parti Antalya Kemer Belediye Başkan Adayı Rahman Şeker oldu.

Rahman Şeker Kimdir ?

31 Mart 2024 pazar günü yapılacak yerel seçimlerde Ak parti Antalya Kemer Belediye Başkan Adayı Rahman Şeker oldu. Rahman Şeker Kimdir.Rahman Şeker, Antalya'nın turistik ve önemli ilçelerinden biri olan Kemer'in 31 Mart 2024 yerel seçimleri için AK Parti'den belediye başkan adayı olarak belirlenen bir isimdir. Kendisi, hem siyasi hem de ekonomik alanlarda sağlam bir geçmişe sahip olan bir liderdir.

Şeker, ekonomist kimliğiyle tanınmakta ve ekonomik konulardaki derin bilgisiyle dikkat çekmektedir. Bu, Kemer ilçesinin yönetiminde ekonomik sürdürülebilirliği sağlama açısından önemli bir avantaj sunmaktadır. Geçtiğimiz kasım ayında, Kemer'in geleceğine katkı sağlamak amacıyla AK Parti'den belediye başkan aday adaylığını açıklayan Rahman Şeker, halka daha etkili ve verimli bir yönetim vadetmiştir.

Antalya Ak Parti Belediye Başkan AdaylarıTürkiyeAntalyaKemer

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.