Ak Parti Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Durali Kolpak oldu

31 Mart 2024 pazar günü yapılacak yerel seçimlerde Ak parti Antalya Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Durali Kolpak oldu. Durali Kolpak Kimdir .

31 Mart 2024 pazar günü yapılacak yerel seçimlerde Ak parti Antalya Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Durali Kolpak oldu.

Durali Kolpak Kimdir ?

31 Mart 2024 pazar günü yapılacak yerel seçimlerde Ak parti Antalya Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Durali Kolpak oldu. Durali Kolpak Kimdir .Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde 1958 yılında doğan Durali Kolpak, eğitim hayatını Antalya'da tamamlamıştır. Turizm, ticaret ve ulaşım sektörlerinde uzun yıllar aktif olarak faaliyet göstermiştir.

1999 yılında Koneskoop Konyaaltı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin kurucu başkanı ve mevcut yönetim kurulu başkanı olmuştur. Bu süreçte esnaf ve sanatkarlar kredi ve kefalet kooperatifleri 6. Bölge Birliği'nde yönetim kurulu üyeliği yapmış, aynı zamanda TESKOMB'da denetim kurulu üyeliği görevinde bulunmuştur. Kadın kooperatiflerinin desteklenmesi amacıyla çeşitli projeleri yürütmüştür.

31 Mart 2024 pazar günü yapılacak yerel seçimlerde Ak parti Antalya Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Durali Kolpak oldu. Durali Kolpak Kimdir .Durali Kolpak kaç yaşında?
Durali Kolpak 1958 yılında doğmuştur ve 2024 yılında 66 yaşındadır.

Durali Kolpak aslen nereli?
Durali Kolpak aslen Antalya Konyaaltılıdır.

Antalya Ak Parti Belediye Başkan AdaylarıTürkiyeAntalyaKonyaaltı

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.