AK Parti Kumluca Belediye Başkan Adayı Hüseyin Orhantekin Çalışmalarına Hızlı Başladı

Aday tanıtım toplantısında kendisiyle birlikte, AK Parti MKYK üyesi Kumlucalı hemşerimiz Sümeyye Esenyel ile birlikte, Kumluca hakkında görüşme fırsatı bulduklarını belirten Kumluca Belediye Başkan Adayı Hüseyin Orhantekin,

Kumluca bilir, Gerçek belediyecilik AK Parti'dir
9 Şubat’ta AK Parti’nin Antalya ilçe belediye başkan adaylarının Antalya Expo Fuar Alanı'nda gerçekleştirilmesinin ardından, adaylar ilçelerini en güzel hizmeti vermek için çalışmalara başladı.
AK Parti Kumluca Belediye Başkan AdayıAday tanıtım toplantısında kendisiyle birlikte, AK Parti MKYK üyesi Kumlucalı hemşerimiz Sümeyye Esenyel ile birlikte, Kumluca hakkında görüşme fırsatı bulduklarını belirten Kumluca Belediye Başkan Adayı Hüseyin Orhantekin,, adaylığının açıklanmasının ardından, ilçe teşkilatıyla birlikte gerçek belediyeciliği Kumluca’ya kazandırmak için çalışmalarını hızlandırdı. Antalya’daki aday tanıtım toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisinden “Kumluca’yı gerçek belediyecilikle tanıştırma” sözü aldığını ifade eden Orhantekin, “Teşkilatımızla birlikte sayın Cumhurbaşkanımıza verdiğimiz sözü yerine getireceğiz” dedi.
Aday tanıtım toplantısında kendisiyle birlikte, AK Parti MKYK üyesi Kumlucalı hemşerimiz Sümeyye Esenyel ile birlikte, Kumluca hakkında görüşme fırsatı bulduklarını belirten Kumluca Belediye Başkan Adayı Hüseyin Orhantekin, “Durmadan, yorulmadan, Türkiye yüzyılı şehirler için sayın Cumhurbaşkanımıza çalışmaya söz verdik. Gerçek belediyeciliği Kumluca’mıza kazandıracağız. Bu konuda çalınmadık kapı, girilmedik ev, dokunulmadık gönül bırakmayacağız. Hep birlikte, el ele vererek bunu başaracağız ve 31 Mart gecesi Kumluca’mızın Altın Çağı başlayacak.” Dedi.
Orhantekin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kumluca’lılardan, 2024 yerel seçimlerinde hem Kumluca hem de Antalya için güçlü desteğini istediğini sözlerine ekledi.

Kumluca Belediye Başkan AdayıKumluca haberleriAntalya haberleri2024 yerel seçimleriKumluca Ak PartiTürkiyeAntalyaKumluca

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.