AK Parti Milletvekilleri Çeltikçi Paz-Pa’da

Ak Parti Milletvekilleri Çeltikçi Paz-Pa'da Burdur Ak Parti Milletvekili Bayram Özçelik, Burdur Ak Parti Milletvekili Yasin Uğur, Burdur Ak Parti İl Başkanı Volkan Mengi Çeltikçi ilçesine gelerek Başkan adayı Rıza YANAR’ın seçim çalışmalarına …

Burdur Ak Parti Milletvekili Bayram Özçelik, Burdur Ak Parti Milletvekili Yasin Uğur, Burdur Ak Parti İl Başkanı Volkan Mengi Çeltikçi ilçesine gelerek Başkan adayı Rıza YANAR’ın seçim çalışmalarına destek verdi.

Başkan adayı Rıza Yanar, beraberindeki partililerle birlikte, Çeltikçi Paz-Pa esnaflarını ziyaret etti. Esnaflarla yakından ilgilenen Milletvekilleri, dert ve sıkıntıları çözmek için destek istedi.

Seçim ziyaretlerini Çeltikçi’de bulunan esnaflarla sürdüren Milletvekilleri, Çeltikçi esnaflarının da destek olarak hep birlikte Çeltikçi’yi yönetmeleri gerektiğinin altını çizdi.

Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “Çeltikçi bizim için önemli, Rıza Yanar bizim için önemli. Adayımız Rıza Yanar’ın açıklamış olduğu projeleri, Milletvekilleri olarak bizler ve İl Başkanımızla birlikte takip edeceğiz. Çeltikçi İlçemize kazandırmak için tüm çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” açıklamasında bulundular

Yoğun ilgi ile karşılaşan Milletvekilleri, desteklerinden dolayı tüm Çeltikçi halkına teşekkür etti.

Bayram ÖzçelikYasin UğurAk partiTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.