AK PARTİ’NİN BURDUR’DAKİ KALESİ KEMER İLÇESİ: BAŞKAN ÖZAY ÇALIŞMALARI SÜRDÜRECEK

Burdur'da Ak Parti'nin %72 ile rekor oy oranına sahip olduğu Kemer ilçesinin yeni Belediye Başkanı İsmail Özay, ilk günden kolları sıvayarak çalışmalarına başladı.

Burdur’da Ak Parti’nin %72 ile rekor oy oranına sahip olduğu Kemer ilçesinin yeni Belediye Başkanı İsmail Özay, ilk günden kolları sıvayarak çalışmalarına başladı.Belediyecilik tecrübesi ile memleketine hizmet etmek istediğini belirten Başkan Özay,NNC Medya’ya açıklamalarda bulundu.

“Öncelikle bize bu görevi layık gören Kemer halkına teşekkür ediyorum” diye söze başlayan Başkan İsmail Özay, “%72,27 lik bir oy oranı ile Burdur’da rekor kırdık. Kemer halkına destekleri için teşekkür ediyorum. bir haftalık süreçte heyecanlı güzel bir süreçti. Mazbatamızı aldık. 15 yıldır hizmet eden başkanımız Durmuş Erdem’e de teşekkür ederiz. Güzel hizmetler yaptı. Allah razı olsun. Bundan sonraki hayatında başarılar diliyoruz.Artık durmak yok çalışmaya devam. Başkanımızın devam ettirdiği projelerin takipçisi olacağız inşallah. Kemer’imize güzel şeyler yapacağız”diye konuştu.

Yeni dönemde yapacağı çalışmaları da açıklayan başkan İsmail Özay, “İlk olarak aklımızda içme suyu hattımızın yenilenmesi var. İller bankasına müracaat edip proje keşif işlemlerine başlatacağız. Ondan sonra da yolumuza bakacağız.TOKİ çalışmamız olacak vatandaşımız desteklerse vatandaşımız sahip çıkarsa yazılan olursa TOKİ ile uğraşacağız. Yer tespitini yapıyoruz. TOKİ de gelecek inşallah. Zaten ak parti belediyeciliğini kemer biliyor. Hizmetin nereden geldiğini biliyor. Biz bu bayrağı daha ileriye taşımak amacımız niyetimiz bu. Kendim belediyeciyim 25 yıldır bu belediyenin her kademesinde hizmette bulunduk.Allah nasip etti belediye başkanı olduk inşallah bu dönemde de belediye başkanı olarak hizmet edeceğiz. Biz kemerin hizmetkârıyız.Seçmenlere tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Kemer halkına biz bundan sonraki dönemde kemer ve köyleri ile bütünleşik kemerin derdi köylerin derdi bizim derdimiz olacak inşallah. Güzel hizmetler yapacağız” ifadelerini kullandı.

Ak PartiTOKİTürkiyeBurdurKemer

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.