AK PARTİ YENİ SEÇMEN BİRİMİ HIZLA İLERLİYOR

Ak parti Bucak gençlik kollarına bağlı yeni seçmen biriminin katkı ve azimleriyle Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Kızılkaya beldesinde faaliyete geçen yeni seçmen birimi hızla ilerliyor

Ak parti Bucak gençlik kollarına bağlı yeni seçmen biriminin katkı ve azimleriyle Burdur’un Bucak ilçesine bağlı Kızılkaya beldesinde faaliyete geçen yeni seçmen birimi hızla ilerliyor.

Kızılkaya yeni seçmen birimi geçen hafta yaptıkları etkinliklerle dikkat çekerek hız kesmeden bu hafta da ilk toplantısını yaptı.

Kızılkaya’da teşkilat üyelerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda Bucak yeni seçmen birimi başkanı Mustafa Özmen gençlere güven veren konuşmasıyla ; “Gençler geleceğin siyasetçileri sizler olabilirsiniz ” dedi ve Sözlerine Cumhur başkanımızın şu sözüyle devam etti ; ” Siyasette gençlere yer vermek ustalığın şiarındandır. ” Diyerek konuşmasını sona erdirdi ve sözü Kızılkaya belde gençlik kolları başkanı Hüseyin Öztaş’a bıraktı .

Hüseyin Öztaş konuşmasına ; ” Öncelikle bize bu imkanı sağlayan başta Ak parti Bucak gençlik kolları başkanı Hakan Eryiğit , Ak parti Bucak yeni seçmen birimi başkanı Mustafa Özmen’e ve Ak parti Kızılkaya beldesi yeni seçmen birimi başkanı Ahmet Özcan’a liseli gençleri bir araya getirme faaliyeti içinde bulundukları için teşekkür ederiz” dedi.

“Gençlerle büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum ” diyerek sözlerini tamamladı. Ardından birim başkanı seçilen Ahmet Özcan ; Erkek teşkilat başkanı Cafer Şan’ı ve Kız teşkilat başkanı Gülsüm Büşra İleri’yi teşkilat üyelerine tanıttı.

Tanışan teşkilat üyeleri keyifli sohbetlerin ardından toplantıyı sona erdirdi .

Ak parti Bucak gençlik kollarıMustafa ÖzmenAhmet ÖzcanCafer ŞanGülsüm Büşra İleriTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.