AK PARTİ YUSUFÇA TEŞKİLATI VATANDAŞIN SAĞLIĞI İÇİN ÇALIŞIYOR

Burdur’un Gölhisar İlçesine bağlı olan Yusufça Kasabası’nda AK Parti Belde Başkanlığı maske dağıtımı yaptı.

Burdur’un Gölhisar İlçesine bağlı olan Yusufça Kasabası’nda AK Parti Belde Başkanlığı maske dağıtımı yaptı.

Yusufça Beldesi, AK Parti Belde Başkanı Nasuh Karasu ve Belde Teşkilat Başkan Yardımcısı Mustafa Gözüken ile birlikte Yusufçalı vatandaşlara maske ve eldiven dağıtımı yaptılar. Covid-19 ile mücadele kapsamında çalışmalar tüm belde ilçe ve il merkezinde sürerken, Yusufça AK Parti Belde Teşkilatı da elini taşın altına soktu. Bu kapsamda çalışmaların süreceğini belirtirken maske ve eldiven dağıtımının yanı sıra süt toplama merkezinde de dezenfekte işlemleri yapıldı.

Dezenfekte işlemleri, maske ve eldiven dağıtımının ardından açıklama yapan AK Parti Belde Başkanı Nasuh Karasu, “Korona virüs sağlık tedbirleri kapsamında,Ak Parti Teşkilatımız ile birlikte vatandaşlarımıza ücretsiz MASKE dağıtımı ve süt toplama merkezimize dezenfektan ilacı yaptık. Vermiş olduğu desteklerden dolayı Gölhisar Belediye Başkanımız İbrahim Sertbaş’a ve Ak Parti Gölhisar İlçe Başkanımız Mevlüt Erdem’e şükranlarımı sunarım” ifadelerini kullandı.

ak parti yusufçamaske dağıtımıTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.