Ak Partili Belediye Tabelaya T.C. Ekletti

31 Mart 2019 tarihinde yapılan Yerel Seçimlerinde Başkanlık Koltuğunun el değiştirmesiyle birlikte Ak Parti’ye geçen Belediyede yeni T.C. li tabelalarda asılmaya başlandı.

31 Mart 2019 tarihinde yapılan Yerel Seçimlerinde Başkanlık Koltuğunun el değiştirmesiyle birlikte Ak Parti’ye geçen Belediyede yeni T.C. li tabelalarda asılmaya başlandı. İyi Partili Belediyeyi 31 mart 2019 tarihinde ezici bir üstünlükle kazanan Ak Partili Belediye Başkanı Ali Ulusoy, ilk iş olarak Ağlasun Belediyesinin tabelasını yenilemekle başladı. Belediye’nin giriş güzergahına siyah zemin üzerine yaldızlı harflerle “ T.C. AĞLASUN BELEDİYESİ” tabelasını astırdı. Halk tarafından da ilgiyle izlenen yeni tabela asma çalışmaları büyük beğeni kazandı.

Eski tabelanın ilgisiz ve insanların dikkatini çekmeyen bir yere asılmış olması nedeniyle adeta görünmediği, T.C ve Ağlasun Belediyesinin neredeyse yokmuş gibi bir izlenim bırakması eleştiri konularına neden oluyordu. Yeni Belediye Başkanı Ali Ulusoy, yeni T.C. Ağlasun Belediyesi tabelasını halkın en işlek caddesine taktırarak görünümü, canlılığı ve değerini layık olduğu konuma taşıdı.

Sadun KILIÇ/AĞLASUN (NNC HABER)

Ağlasun BelediyesiAli UlusoyTürkiyeBurdurAğlasun

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.