Akcan Gıda, Yeni Vizyonu İle Bucaklıların Hizmetinde…

Bucak merkez Pazar Pazarı Kavşağı üzerinde hizmet veren Akcan Gıda, Toptan Perakende Satış olarak hizmet vermeye başladı.

Bucak merkez Pazar Pazarı Kavşağı üzerinde hizmet veren Akcan Gıda, Toptan Perakende Satış olarak hizmet vermeye başladı.

Bucak merkez Sanayi yolu, Pazar Pazarı kavşağı üzerinde 2006 yılından bugüne kadar hizmet veren Akcan Gıda, Toptan Fiyatına Perakende Satışa başladı. Akcan Gıda işletmecileri Yasir ve İsmail Akcan, gıda sektöründe en uygun fiyatları sunduklarını vurguladı. Düğün, Nişan, yemek, cenaze vb. masa ve sandalye hizmeti de verdiklerini belirten Yasir ve İsmail Akcan, toplu yemek malzemelerini de temin ettiklerini ifade ettiler. Vatandaşların açılışa özel indirimlerden yararlanmasını isteyen Yasir ve İsmail Akcan, Akcan Gıda’da, Ekmeğin 1 TL’den satışa sunulduğunu kaydetti.

Diğer ürünlerdede iddalı olduklarını ve Vatandaşlarımızın Fiyatlarını Görmelerinin menfaatlerine olacağına ifade ettiler. AKCAN GIDA:

Tel: 0541 567 60 01 -0542 293 45 95

Adres: Sanayi yolu üzeri, Pazar Pazarı Kavşağı üzeri No:2 Bucak

Akcan Gıdabucak akcan gıdaTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.