AKTOB toplantısı Kemer’de yapıldı

AKTOB toplantısı Kemer’de yapıldı Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği’nin (AKTOB) aylık toplantısı Kemer’e bağlı Göynük mahallesinde bulunan NG Phaselis Bay Otel’de yapıldı.

AKTOB toplantısı Kemer’de yapıldı

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği’nin (AKTOB) aylık toplantısı Kemer’e bağlı Göynük mahallesinde bulunan NG Phaselis Bay Otel’de yapıldı. Toplantıda, turizmin çeşitlendirilmesi için yapılacak çalışmalar ve turizmde yaşanan son gelişmeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Toplantıya Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AKTOB Başkanı Kaan Kavaloğlu, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Ali Bahar, Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) Başkanı Dinçer Sarıkaya, Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı İdris Taş, ABB Başkanı Böcek’in Turizm Danışmanı Osman Ayık, AKTOB üyeleri ve turizmciler katıldı.

AKTOBTürkiyeAntalyaKemer

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.