Aldıkları başarı ile gururumuz oldular

Burdur'da yapılan Okul Sporları Kros Yarışmasında Susuz Ortaokulu öğrencileri, aldıkları başarılar ile gururlandırdılar.

Burdur'da yapılan Okul Sporları Kros Yarışmasında Susuz Ortaokulu öğrencileri, aldıkları başarılar ile gururlandırdılar.

Okul Sporları Kros Yarışma Yıldızlar Kategorisinde (Kız) Susuz Ortaokulu okulu öğrencileri takım haline il 1.’si oldu. Ayrıca bireysel olarak 6. Sınıf öğrencisi Buket AKGÜL il 2.’si , 7. Sınıf öğrencisi Sebahat CANBULUT il 3.’sü oldu.

Okul Sporları Kros Yarışma Yıldızlar Kategorisinde (Erkek) Susuz Ortaokul öğrencileri takım haline il 3.’sü oldu. Ayrıca bireysel olarak 7. Sınıf öğrencisi Muammer DİLEK il 3.’sü oldu.

Alınan bu başarılar ile birlikte Susuz Ortaokulu öğrencileri, Burdur'u temsilen Kuşadası Bölge Şampiyonasına katılmaya hak kazandılar.

NNC Medya Ailesi olarak, gençlerin spora yönelmesinde katkı sağlayan başta Susuz İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Mehmet Kurt olmak üzere öğretmenlere teşekkür ederiz. Ayrıca aldıkları başarı ile bizleri gururlandıran öğrencileri tebrik eder, Kuşadasındaki Bölge Şampiyonasında başarılar dileriz.

 

başarıgururSusuz OrtaokuluTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.