Aldıkları başarıyla hem Burdur'u hem de Bucak'ı gururlandırdılar

Üniversite sınav sonuçları açıklandıktan sonra yönetimden yapılan açıklama ile derece yapan öğrenciler ve okulun tüm öğrencileri tebrik edildi. Detaylar haberimizde...

CADILLI ÖĞRENCİLER, BURDUR VE BUCAK’IN GURURU OLDU

Mehmet Cadıl Anadolu Lisesi öğrencileri Burdur’un ve Bucak’ın gururu olmaya devam ediyor. Üniversite sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından Okul yönetiminden yapılan açıklama ile derece yapan öğrenciler ve okulun tüm öğrencileri tebrik edildi. Açıklamada; “Okul olarak başarı ve gururla tamamladığımız bir üniversite sınavını daha geride bıraktık. Sınav sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte birçok öğrencimiz il ve ilçede üst sıralarda yer alarak bizleri gururlandırdı. Yalnızca Sayısal alanda değil Eşit Ağırlık, Sözel ve Dil alanlarında Türkiye’nin en iddialı okullarından olduğumuz, öğrencilerimizin başarılı sonuçlarıyla bir kez daha tescillendi.

Bu başarıda emeği geçen başta öğretmenlerimiz, idarecilerimiz ve öğrencilerimiz olmak üzere tüm okul personelimizi tebrik ederiz. Ayrıca bize güvenip evlatlarını okulumuza teslim eden ve bu gururu yaşamamızda en büyük paydaşımız olan sevgili velilerimize şükranlarımızı sunarız. CADILLI OLMAK AYRICALIKTIR” denildi.

Bucak Mehmet Cadıl Anadolu Lisesi’nde İsmail Enes Altınkaynak YKS 2023 Sözel Türkiye 614.’sü, Emine Ceren Koç YKS 2023 Sayısal Türkiye 959.’su, Mücahit Can ise YKS 2023 Sayısal Türkiye 1685.’si olarak okullarının, Bucak’ın ve Burdur’un gururu oldu.

 

 

yksdereceTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.